Acasă INFORMĂRI CONDUCĂTOR AUTO CU PERMIS DE CONDUCERE SUSPENDAT ȘI AFLAT SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR...

CONDUCĂTOR AUTO CU PERMIS DE CONDUCERE SUSPENDAT ȘI AFLAT SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE DEPISTAT ÎN TRAFIC DE POLIȚIȘTII LOCALI!

În data de 30.03.2023, în jurul orelor 15.30, patrula de poliție locală din cadrul Compartimentului de Disciplină și Siguranță Rutieră din cadrul Poliției Locale Râmnicu Sărat, în timp ce se afla în patrulare pe strada Principe Ferdinand, a constatat faptul că în stația mijloacelor de transport public de persoane din zonă, semnalizată cu indicator și marcaj rutier, era oprit neregulamentar un autoturism marca BMW, la volanul căruia se afla numitul U.N. în vârstă de 61 de ani, cu domiciliul în municipiul Râmnicu Sărat.
Polițiști locali și-au declinat calitatea și au solicitat documentele, dar conducătorul auto a declarat verbal faptul că nu le are asupra sa.
În urma verificărilor în bazele de date s-a stabilit faptul că persoana în cauză figurează cu suspendarea dreptului de conducere a unui vehicul pe drumurile publice.
Având în vedere faptul că persoana în cauză avea un comportament deviant și emana halenă alcoolică a fost solicitat un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Sărat.
În urma testării cu aparatul Dräger a reieșit o valoare de 0,71 mg/litru alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto în cauză a fost predat polițiștilor rutieri în vederea continuării cercetărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art.335 alin.2) și art.336 din Codul penal.
ARTICOLE SIMILARE

Newss.ro: POLIȚIȘTII LOCALI, SESIZAȚI TOT MAI DES

Râmnicenii apelează din ce în ce mai des la dispeceratul Poliției Locale. Potrivit reprezentanților instituției, numărul sesizărilor telefonice, dar și al celor scrise a...

Moment de reculegere în memoria colegului, polițist local, din Cisnădie, mort la datorie!

Și la Râmnicu Sărat s-a ținut un 29 Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Persoană surprinsă în timp ce depozita în mod necontrolat deșeuri rezultate din construcții pe domeniul public!

O persoană în vârstă de 68 de ani din Municipiul Râmnicu Sărat a fost surprinsă în timp ce depozita în mod necontrolat deșeuri rezultate...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK