Acasă INFORMĂRI CONDUCĂTOR AUTO CU PERMIS DE CONDUCERE SUSPENDAT ȘI AFLAT SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR...

CONDUCĂTOR AUTO CU PERMIS DE CONDUCERE SUSPENDAT ȘI AFLAT SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE DEPISTAT ÎN TRAFIC DE POLIȚIȘTII LOCALI!

În data de 30.03.2023, în jurul orelor 15.30, patrula de poliție locală din cadrul Compartimentului de Disciplină și Siguranță Rutieră din cadrul Poliției Locale Râmnicu Sărat, în timp ce se afla în patrulare pe strada Principe Ferdinand, a constatat faptul că în stația mijloacelor de transport public de persoane din zonă, semnalizată cu indicator și marcaj rutier, era oprit neregulamentar un autoturism marca BMW, la volanul căruia se afla numitul U.N. în vârstă de 61 de ani, cu domiciliul în municipiul Râmnicu Sărat.
Polițiști locali și-au declinat calitatea și au solicitat documentele, dar conducătorul auto a declarat verbal faptul că nu le are asupra sa.
În urma verificărilor în bazele de date s-a stabilit faptul că persoana în cauză figurează cu suspendarea dreptului de conducere a unui vehicul pe drumurile publice.
Având în vedere faptul că persoana în cauză avea un comportament deviant și emana halenă alcoolică a fost solicitat un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Sărat.
În urma testării cu aparatul Dräger a reieșit o valoare de 0,71 mg/litru alcool pur în aerul expirat.
Conducătorul auto în cauză a fost predat polițiștilor rutieri în vederea continuării cercetărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute și pedepsite de art.335 alin.2) și art.336 din Codul penal.
ARTICOLE SIMILARE

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, vânt puternic , zăpadă viscolită, vizibilitate redusă, începând cu ora 07.00 a fost restricționată circulația tuturor categoriilor de vehicule...

APEL CĂTRE CETĂȚENII DE PE STRADA LT. SAVA ROȘESCU

Mâine, 04 Iulie 2023, pe strada LT. SAVA ROȘESCU vor fi executate lucrări de asfaltare. Adresăm cetățenilor rugămintea ca începând cu orele 07:30 să...

ORAȘUL ESTE PLIN ASTĂZI DE COPII!

“Steluțele dansului” din toată țara se întrec în cadrul Centrului Cultural, sub atenta susținere a părinților, antrenorilor, iubitorilor dansului! Echipajele Poliției Locale sunt la datorie,...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK